Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / PB : 14-09-2018 : Vlaams Belang Waasmunster dient voordrachtslijst in, ondertekend door onafhankelijk Gemeenteraadslid Jan Smet

PB : 14-09-2018 : Vlaams Belang Waasmunster dient voordrachtslijst in, ondertekend door onafhankelijk Gemeenteraadslid Jan Smet
Lokaal @ Vlaams Belang

Vlaams Belang Waasmunster dient voordrachtslijst in, ondertekend door

onafhankelijk Gemeenteraadslid Jan Smet


Vlaams Belang Waasmunster stelt, op voordracht van onafhankelijk Gemeenteraadslid Jan Smet, de kandidatenlijst van haar afdeling voor, voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 in Waasmunster.

“Ik draag het Vlaams Belang voor, zonder daar iets voor terug te krijgen of willen krijgen”. Aldus Smet.

Vlaams Belang Waasmunster kiest voor een mix van jonge en ervaren kandidaten.

Als lijsttrekker stelt het Vlaams Belang Waasmunster Steven VAN OOST voor, een allround bediende, die zich al jaren inzet voor het welvaren van Vlaams Belang en tevens voorzitter van de afdeling.

Op de tweede plaats treffen we Cassandra KINOO, een jonge moeder, die ouderenzorg, maar ook jongerenzorg nauw aan het hart ligt.

Op de derde plaats staat Moran PHILIPS, één van de anciens op onze lijst. Moran kiest voor een stop van de vervreemding en meent dat eerst onze mensen recht moeten hebben op een sociale woning.

Vervolgens treffen we Johan WATERSCHOOT, op de vierde plaats. Een gerenommeerd radio dj en een man met het hart op de juiste plaats.

Als lijstduwer heeft het Vlaams Belang Waasmunster gekozen voor ervaring, jarenlange inzet en doorgedrevenheid. Lutgarde JANSSENS, penningmeester van de afdeling en echtgenote van wijlen Guido De Grave.

Vlaams Belang Waasmunster kiest voor de gewone burger en is niet uit op postjes of macht om de macht.


Steven Van Oost
Lijsttrekker Vlaams Belang Waasmunster